Голяма наркооранжерия е разкрита  Асеновец след акция на МВР и

...
Голяма наркооранжерия е разкрита  Асеновец след акция на МВР и
Коментари Харесай

Разбиха голяма наркооранжерия в Сливенско

Голяма наркооранжерия е разкрита  Асеновец след акция на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. Става дума за развъждане и приготовление за разпространяване на големи количества марихуана, споделиха на взаимен брифинг на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи.
Прочетете още
Открито е огромно количество наркотично вещество. Разкрита е проведена незаконна група. Вероятно нарколаборатораторията не е съумяла да пусне нищо на пазара, а е нова, сподели шефът на Национална следствена служба и заместник-главен прокурор Борислав Сарафов.



Канабисът се е отглеждал в няколко пространства, като растенията са в друга фаза на напредък, съобщи БТВ. Установено е, че в лабораторията има помещение за сушене на опиата, подготвяли са се още пространства за развъждане на канабиса.

По груби сметки оборудването коства сред милион и половина и 2 милиона лв., добави Сарафов. 

Има повдигнати обвинявания на 7 души, като някои от тях има престъпно проявени, посочи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

От Национална следствена служба дадоха обещание за разкрития по отношение на обвинени известни лица от ъндърграунда за поръчкови убийства от близкото и не доста близкото минало.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР